Szervusz!

A nevem Tasnádi Aida. Szenvedély beteg. Szenvedélyesen szeretek tanítani, tanulni, utazni, írni, olvasni, kerékpározni, erdőt kerülni, és beszélgetni órákon át. A legnagyob szenvedély azonban a coaching.

Azt, hogy milyen coach vagyok, nem az alapján fogod majd eldönteni, milyen iskolákba jártam, milyen papírjaim vannak. De mivel rólam azért elárulnak pár dolgot, lássuk a listát.
Szeged – Latin, ógörög; Pázmány – anglisztika, TEFL (Teaching English As a Foreign Language). És vagyok én még pénzügyi szakügyintéző, linux rendszergazda, ITIL tanúsított incident manager, olvasok pár programnyelvet, és jól tudok kérdezni SQL-ben is.

Tanítottam angolt több nyelviskolában és magántanárként. De dolgoztam angol IT Helpdesken, tartottam trainingeket, voltam vezető, részt vettem egy Leadership Talent programban, interjúztattam, és csináltam minden mást, amit egy multinál középvezetői beosztásban kell.

Pontosan ezért, egy olyan coachnak tartom magam, aki ismeri a munka világának valódi nehézségeit, és agilis módszerekkel segít, hogy elérd a célodat. Legyen az egy sikeres interjú, prezentáció, vagy egyéb készségek, képességek fejlesztése.

De mi is ez a nyelvi coaching?

Először is közösen felmérjük személyes képességeidet, hogyan beszélsz angolul, mennyire értesz meg egy angol cikket, etc. Ezek alapján azonosítjuk a már meglévő erősségeidet, és azokat kezdjük el fejleszteni első sorban, hogy ezáltal is könnyebben tudj átlendülni a nyelvtanulás okozta nehézségeken.
Mindezt egy úgynevezett fejlesztési tervben összegezzük, amiben megjelöljük a célokat és a visszacsatolási pontokat, amin keresztül a későbbiekben mérni tudjuk a fejlődésedet. Utána pedig végig megyünk azon a bizonyos terven, amíg el nem értük, amit szeretnénk.

Ha további információra van szükséged, írj rám nyugodtan. Emailen, messengeren biztosan válaszolok, amint tudok. Telefonon szorványosan vagyok elérhető – de legrosszabb esetben visszahívlak.

dav

dav